hits

Til mobberne/Fra meg

Nå skal jeg bare være åpen og ærlig med dere alle, Jeg har blitt mobbet! og vet mange folk skriver om dette men det er faktisk ett viktig tema, siden jeg var liten har jeg alltid vært den sjenerte og den «fjerne» lille jenta folk har sett meg som og det blir jeg faktisk fortsatt mobbet for enda men nå tar jeg det bare innpå meg, for ja jeg kan drømme meg bort og ikke alltid være helt til stedet i samtaler osv.. men det er sånn jeg er, lik meg eller bare gi faen i det!

Men!! Det var ikke akkurat det jeg har blitt mest mobbet for! tro det eller ei folkens.. jeg var en sykt guttejente før i tiden, hadde på meg hettegenser og joggebukse. Jeg hadde nesten bare guttevenner og det jeg slet med mest av alt var utseende mitt. Jeg har også vært kristen som sagt men jeg var heldigvis ikke den eneste som ble mobbet for det den tiden! Det var egentlig veldig teit av de som faktisk la ryktet på å kalle alle oss kreft.. greit vi kan le av det nå men hva faen? Hvor har dem det fra lissm? Hahahah! Okey.. tenk litt med hue enn ræva.

Jeg har blitt dyttet og mobbet for at jeg har vært liten men fuck it, klager ikke over sånt nå egt.

Jeg forandret meg etter en stund og gikk fullt for sminke og ja jeg har litt Restylane i leppene men det er vel bare det jeg har puttet i meg, fikk ekstremt med oppmerksomhet og selvtillit, kan ærlig si jeg likte det etter å ha blitt hatet så mye i livet! Dere andre som ikke likte at jeg forandret meg dere skjønner faktisk ikke at dette er meg! Den jeg var før var egentlig aldri meg, jeg gjemte følelser og prøvde å være ett «forbilde» for de rundt meg, jeg led! Og takk Gud for at jeg valgte å forandre meg for hadde jeg ikke gjort det så hadde jeg aldri hatt det jeg har nå! Og alt det syke jeg har opplevd i livet mitt.

Så dette er til deg som blir mobbet!

Vær deg selv, vis at du har den selvtilliten du gjemmer inni deg, for jeg vet selv NÅ at jeg aldri ville latt meg selv blitt mobbet igjen, for jeg vet at de som mobber har det absolutt ikke bedre enn det du har, de har det kanskje værre, de har dårligere selvtillit og for å få bedre selvtillit er å hakke ned på andre som faktisk har ett bra liv.

Takk til dere som gadd å lese dette!

Håper noen skjønner greia med å ta ting litt alvorlig enn å bare la ting gå eller drite i det.

Én kommentar

Helena Westergren

14.02.2018 kl.04:46

veldig bra innlegg!!

Skriv en ny kommentar

brynemjenta

brynemjenta

22, Fredrikstad

Kategorier

Arkiv